Komuna e Ulqinit: MBRËMJE ME DONATOR TË „MIS SHQIPËRIA“

Miss Shqiperia 2014..Në restorantin „Hollegro“ në Plazhin e vogël, komuna e Ulqinit të dielën do të organizojë „Mbrëmje me donator“.

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka do tiu dorëzoi falënderimet sipërmarrësve të Ulqinit të cilët me donacionet e veta ndihmuan mbajtjen e spektaklit „Mis Shqipëria“ në këtë qytet.

Për këtë manifestim janë mbledhur rreth 20 mijë euro, në para dhe pjesërisht në formë të kompenzimit të ofruesve të shërbimeve për këtë manifestim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…