Komuna e Ulqinit: NËNSHKRUHET MARRËVESHJA ME UJËSJELLËSIN REGJIONAL

slavina-cesma-voda-bez-vode-prinudna-naplata-duga-vode-prokuplje-1328585176-40275Sot në Budvë është nënshkruar marrëveshja në mes kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, drejtorit të “Ujësjellës dhe kanalizime Ulqin” Fehim Avdiu dhe drejtorit ekzekutiv të NP “Ujësjellësi regjional bregdeti i Malit të Zi” Goran Jevriq me të cilin janë definuar kushtet e bashkëpunimit të ardhshëm. Në këtë mënyrë, mbas tre viteve prej kur komuna e Ulqinit është kyçur në sistemin e ujësjellësit regjional, janë krijuar kushtet për të parën herë që qytetarëve të Ulqinit të ju sigurohet furnizimi permanent i ujit më cilësor në Mal të Zi gjatë të gjithë vitit nga sistemi i ujësjellësit regjional.

“Në sajë të kësaj marrëveshje me kënaqësi dëshiroj të theksoj që qytetarët tanë këtë sezon turistik për herë të parë do ta presin pa probleme me furnizimin me ujë me çka kemi zgjidhur një nga problemet më të mëdha të qytetarëve të Ulqinit dhe kemi krijuar parakushtet për valorizimin e resurseve turistike me të cilat kjo komunë disponon”, tha Gjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit