Komuna e Ulqinit: PËRFAQSUESIT E KOMUNËS NË PANAIRIN NEXPO 2013

20130926_115526_resizedPërfaqësuesit e Komunës së Ulqinit kanë marrë pjesë në edicionin e dytë të Panairit ndërkombëtar të komunave dhe vetëqeverisjeve lokale të Europës Juglindore NEXPO 2013, i mbajtur në Rijeka dhe Opatija në Republikën e Kroacisë.

Në organizim të NALAS, rrjeti i asociacioneve të pushteteve lokale të Europës Juglindore, në periudhën prej, më 25 deri, më 27 shtator 2013, në qendrën Zamet, Rijeka, është mbajtur panairi i dytë me radhë NEXPO 2013.

Në panair kanë marrë pjesë më shumë se 2000 përfaqësues të komunave nga Mali i Zi, Kroacia, Shqipëria, Serbia, Kosova, Bosnja e Hercegovina, Sllovenia, Maqedonia, Bullgaria, Rumania, Molldavia dhe Turqia.
Përfaqësuesit e Komunës së Ulqinit kanë pasur rast të marrin pjesë në një serë punëtorive me temën e energjisë së rinovueshme, EU fondeve, prokurimeve publike dhe integrimeve Europiane, si dhe një serë takimeve dypalëshe me përfaqësuesit e komunave të Europës Juglindore.
Komuna e Ulqinit në panair është paraqitur në stendën e përbashkët me Bashkësinë e komunave të Malit të Zi dhe komunat e tjera të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe