Komuna e Ulqinit: PREZANTIMI I PROJEKTIT TË TUNELIT POSHTË KALASË

 

Kalaja, Stari grad, PanoramaNga Sekretariati për Planifikim Hapësinor dhe Zhvillim të Qëndrueshëm njoftuan se të hënën, me 16 korrik, do të bëhet prezantimi i zgjidhjes planifikuese nga njëra anë dhe ana tjetër e Kalasë së Ulqinit, të cilët do të jenë të lidhura me tunel.

Thuhet se prezantimin dhe press konferencën do ta mbajë doktori i njohur i arkitekturës Mlladen Krekiq, autor i një numri të madh të projekteve kapitale në Mal të Zi.

Kjo ngjarje do të mbahet në ora 13 në Sallën e Madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…