Komuna e Ulqinit: REKONSTRUIMI I KAPELËS

Avdo DervishiNë ditët në vijim fillon rekonstruktimi i Kapelës në Ulqin. Punët do ti zhvilloj kompania Sh.P.K. “GKM” nga Podgorica me të cilën është nënshkruar kontrata.

Vlera e këtij investimi është 49.919,07 eur. Punimet duhen te kryhen brenda 35 ditëve.

Mbikëqyrjen e punimeve do ta bej Sh.P.K. “Agjencia për ndërtim dhe zhvillim” – Ulqin, kumtohet nga Sekretariati për çështje komunale dhe mbrojtje të ambientit jetësor të cilin e udhëheq Avdulla Dervishi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…