Komuna e Ulqinit: RREZIKOHET BLLOKIMI I XHIRO-LLOGARISË PËR SHKAK TË KAMATËS

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKomuna e Ulqinit rrezikon kolapsin financiar nëse gjykata ekonomike, në bazë të ankesës së dhënë, nuk e shtyn ekzekutimin e vendimit të Gjykatës së apelit në favor të firmës nga Beogradi “Partizanski put”, në lëndën me vlerë prej më shumë se gjysmë milioni euro, që është kamata në pagesën e bërë kohë më parë, shkruajnë “Vijesti”.

Para disa viteve kjo firmë ka bllokuar xhiro llogarinë e komunës së Ulqinit dhe ka marr afro 700 mijë euro.

Kjo gazetë shkruan që në këtë mënyrë “pushteti i ri në kulmin e parasezonit është ballafaquar me problemin e trashëguar i cili daton tash 24 vite”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…