Komuna e Ulqinit: SANIMI I RRUGËS NË ULLISHTË – ANA E MALIT

Lidhur me pytjet e parashtruara në portalin tuaj, me datën 19.01.2014, e që kanë të bëjnë me materialin ndërtimor gjegjësisht ranën në rrugën e Valdanosit ju informoj që ky material është i paraparë per realizimin e investimit, Sanimi i rrugës në ullishtë – Ana e Malit.

Lidhur me këtë investim gjithashtu, ju parashtroj informacionet në vijim:

  1. Ky investim është parapar me Programin për rregullim hapsinorë 2013
  2. Tenderi gjegjësisht shpallja publike me metodën shoping është hapur në bazë të Ligjit për prokurime publike (F.Z. MZ. 42/11) me datën 08.11.2013.
  3. Me 27.11.2013 është përzgjedhur ofertuesi më i mirë, kompanija “Inzhinjering Put” nga Podgorica me të cilën është nënshkruar kontrata nr. 01-12/14 me 09.12.2013.
  4. Vlera e punimeve është 17.850 eur ndërsa mbikqyrjen e kryen Agjensija për ndertim dhe zhvillim Ulqin.
  5. Punët janë në zhvillim e sipër.

SEKRETARIATI PËR ÇËSHTJE KOMUNALE DHE MBROJTJE TË AMBIENTIT

Sekretar

Avdulla Dervishi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi