Komuna e Ulqinit: SEKRETARI NUK E ZGJEDH VETEN

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_Sekretari i Sekretariatit për çështje komunale Avdula Dervishi ka konfirmuar që është lajmëruar në konkursin të cilin e ka hapur ky organ shtetëror për funksionin e këshilltarit të pavarur. “Unë i plotësoj kushtet pavarësisht nga ajo që jam në marrëdhënie pune. Në fund të fundit, nuk jam lajmëruar vetëm unë, ka dhe aplikime tjera. Komisioni në fund do të vendos kush do të pranohet”, tha ai për “Dan” duke paralajmëruar që nëse pranohet nuk do ta kryej më funksionin e sekretarit të Sekretariatit.

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka thënë për këtë gazetë që nuk është në dijeni që Dervishi është lajmëruar në konkurs për vendin e këshilltarit. “Shpallja për këtë vend pune është kryer në pajtim me ligjin. Kemi fituar pajtimin e Ministrisë së financave, sepse këtë e kemi detyrim për shkak të planit të sanimit. Ndërsa, kush është lajmëruar, këtë do ta shohim”, tha ai.

Cungu në deklaratën për “Vijesti” tha se nuk ka asgjë spektakolare. “Nuk është e saktë që sekretari kryen përzgjedhjen e këshilltarit të vet, këtë e bënë komisioni tre anëtarësh komunal në pajtim me aktet ligjore. Kaq për këtë temë”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij