Komuna e Ulqinit: SHQYRTIM PUBLIK MBI DRAFTIN E STUDIMIT VENDOR TË LOKACIONIT “SHTOJ I POSHTËM” DHE DRAFT RAPORTIN PËR VLERËSIMIN E NDIKIMIT STRATEGJIK NË MJEDIS

Debati publik mbi draftin e studimit vendor të lokacionit “ Shtoj i poshtëm” Komuna e Ulqinit dhe draft raportin për vlerësimin e ndikimit strategjik në mjedis, do të mbahet në organizim të Ministrisë së ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit, në periudhën prej 31.10. deri më 21.11.2022.

Propozimet, sugjerimet dhe komentet mund të dorëzohen me shkrim në arkivin e Ministrisë së ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit , në adresë: Brigada proletare nr. 19, Podgoricë, gjatë ditëve të punës nga ora 08:00 deri në orën 13:00, duke përfunduar me 21.11.2022.

Ministria, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit, do të organizojë prezantimin publik të draft studimit vendor të lokacionit “Shtoj i poshtëm” Komuna e Ulqinit, me datë 08.11.2022, nga ora 10:00 deri në ora 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit. Sekretariati për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm, Komuna e Ulqinit, do të jetë në shërbim të qytetarëve të interesuar, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, në periudhën prej 07.11.2022, ditëve të punës prej orës 11:00 deri 14:00, me përfundim në datën 21.11.2022.

Drafti i studimit vendor të lokacionit është i qasshëm në sajtin e ministries së ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit www.mepg.gov.me/rubrike/javna_rasprava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej,

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit