Komuna e Ulqinit: SHQYRTIMET PUBLIKE PËR PROPOZIMET E PDU

Sekretariati për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm të komunës së Ulqinit ka publikuar programin e mbajtjes së Shqyrtimeve publike për Propozimet e planeve:

PROGRAMI I DISKUTIMIT PUBLIK

sipas Projekteve të planeve:

 1. Studimi lokal i lokacionit “Oliva park” në lokalitetin Liman në Ulqin;

2. Ndrimet dhe plotësimet e planit Gjeneral urbanistik Ulqin për lokalitetet: “Liman 1”, “Liman 2, “Mëhalla e re dhe Mali i Bardhë”  në Ulqin;

3. Ndrimet dhe plotësimet për parcela të caktuara urbanistike dhe katastrale në kuadër të Ndrimeve dhe plotësimeve të planit detal urbanistik “Qyteti-Ulqin” për lokalitetin “Rana”  në Ulqin;

4. Ndrimet dhe plotësimet për parcela të caktuara urbanistike në kuadër të Ndrimeve dhe plotësimeve të planit detal urbanistik “Qyteti-Ulqin” për lokalitetin “Meraja 2”  në Ulqin

–         Diskutimi publik do të zgjasë 21 ditë, duke filluar nga data 17. 03. 2014 deri, me datën 07.04. 2014.

–         Prezantimi i Projekteve të Planeve me qëllim të shikimit publik të të interesuarve do të jetë në sallën e vogël të Komunës së Ulqinit në katin e I (parë).

–         Shikimi në Projekteve të Planeve të ekspozuar do të bëhet çdo ditë në orarin 11,00 deri në 14,00 ku do të jenë të pranishëm përfaqësuesit e Sekretariatit për planifikim hapsinor dhe zhvillim te qendrueshem me qëllim të dhënies së mendimeve profesionale për pjesëmarrësit e interesuar të diskutimit publik.

–         Shqyrtimi kryesor publik i planeve:

1. Studimi lokal i lokacionit “Oliva park” në lokalitetin Liman në Ulqin;

2. Ndrimet dhe plotësimet e planit Gjeneral urbanistik Ulqin për lokalitetet: “Liman 1”, “Liman 2, “Mëhalla e re dhe Mali i Bardhë”  në Ulqin, ku përpunuesi do të japë sqarime profesionale dhe përgjigje në pyetjet e mundshme, do të mbahet, më 28. 03. 2014 dhe fillon në orën 11,00 në sallën e madhe të Komunës.

–         Shqyrtimi kryesor publik i planeve:

3. Ndrimet dhe plotësimet për parcela të caktuara urbanistike dhe katastrale në kuadër të Ndrimeve dhe plotësimeve të planit detal urbanistik “Qyteti-Ulqin” për lokalitetin “Rana”  në Ulqin;

4. Ndrimet dhe plotësimet për parcela të caktuara urbanistike në kuadër të Ndrimeve dhe plotësimeve të planit detal urbanistik “Qyteti-Ulqin” për lokalitetin “Meraja 2”  në Ulqin, ku përpunuesi do të japë sqarime profesionale dhe përgjigje në pyetjet e mundshme, do të mbahet, më 01. 04. 2014 dhe fillon në orën 11,00 në sallën e madhe të Komunës.

–         Të gjithë pjesëmarrësit në diskutimin publik që do të kenë vërejtje në zgjidhjet e propozuara sipas planeve munden që vërejtje e veta t’i dorëzojnë në formë të shkruar deri, më 07.04. 2014 në Sekretariatin për planifikim hapsinor dhe zhvillim te qendrueshem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura