Komuna e Ulqinit: SITUATA FINANCIARE GJITHNJË E MË E VËSHTIRË

Agron IbrahimiSekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financa në komunë të Ulqinit Agron Ibrahimi ka deklaruar që kjo vetëqeverisje lokale është gjetur në situatë shumë të vështirë mbasi që Kuvendi komunal ka refuzuar të miratoi Propozim vendimin për financim të përkohshëm në tre mujorin e parë të këtij viti.

„Ky është problem i madh, por ekzistojnë dy mënyra si ta zgjidhim. E para është që kryetari i komunës Nazif Cungu vet ta sjell këtë vendim në mënyrë që të verifikohet pastaj në mbledhjen e parë të ardhshme të parlamentit lokal. Kjo është e nevojshme në mënyrë që të shmanget dëmi më i madh në punën e organeve lokale“, tha Ibrahimi për „Dan“ dhe shtoi mundësinë e dytë, por pak e mundshme, që prapë të mblidhet Kuvendi komunal dhe ta miratoi atë vendim.

Kandidati për këshilltarë i Frontit demokratik Zhelko Rolloviq ka thënë që asesi nuk ka guxuar të lejohet të vihet në këtë situatë. „Pushteti, sido që të ishte, ka pasur kohë të shmang këtë situatë, por fatkeqsisht se bëri“, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një