Komuna e Ulqinit: TAKIM CUNGU – BKA

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu priti të ënjtën në takim përfaqësuesit e Biznis Klub Ana e Malit me të cilët diskutuan lidhur me kërkesat që ato kanë si dhe mundësinë e bashkpunimit në mes të BKA-së dhe komunës së Ulqinit për realizimin e projekteve konkrete me rëndësi për qytetaret tanë.

Kryetari i këtij klubi z.Kabil Kurti prezantoj para kryetarit Cungu idenë e ndërtimit të një qendre sportive në Anë të Malit, qendër e cila do të përfshijë fushen e futbollit, fushen e tenisit, fushen e basketbollit, sallen e ushtrimeve fizike e kështu me rradhë, ku me këtë rast kërkoj mbështetjen e komunës së Ulqinit për realizimin e këtij projekti kaq të rëndesishem sportiv. Ai poashtu njoftoj kryetarin se për realizimin e këtij projekti mbështetje të veçantë ka shprehur edhe diaspora e komunës së Ulqinit.

Kryetari Cungu falenderoj Biznes Klub Ana e Malit për këtë iniciative por edhe për aktivitetin e deritanishëm dhe u shpreh se komuna e Ulqinit do të mbështes fuqishem realizimin e një projekti të tillë në Anë të Malit. Duke qenë se janë në fazen e përpunimit Plani hapsinor i komunës së Ulqinit dhe Plani urbanistik për Katërkollë, është mirë të përcaktohet lokacioni për ndertimin e kësaj qendre sportive në mënyrë që ky lokacion të trajtohet në këto dokumente planifikuese si zonë për rekreacion dhe sport, u shpreh Cungu.

Të pranishmit diskutuan lidhur me organizimin e “Dites së sheges”, ku këtë vit Komuna e Ulqinit do të jetë bashkorganizatore me BKA-n. U fol edhe për kerkesat dhe nevojat në fushen e bujqësisë pasi mbrenda këtij muaji Ulqinin do ta vizitoj ministri i bujqësisë së Malit të Zi, si dhe për bashkëpunim në çeshtje të tjera me rëndësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923,

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të