Komuna e Ulqinit: TAKIM ME INVESTITORËT

Të martën në Komunën e Ulqinit është mbajtur një takim në lidhje me investimet e mundshme si dhe panairin e ardhshëm të investimeve dhe patundshmërive i cili do të mbahet prej datës 7 deri, më 9 tetor 2013 në Mynih.

Në takim kanë marrë pjesë përfaqësuesit e hoteleve ekzistuese dhe atyre të planifikuar në Komunën e Ulqinit: Galeb, Albatros, Star of Montenegro, Holegro, Mediteran, Riviera e Ulqinit, Inver Aqua Montenegro, Capital Estate (Lido), Rokshped si dhe përfaqësuesit e UBA.

Panairi i investimeve dhe patundshmërive Expo Real në Mynih në të cilin këtë vit do të marrë pjesë edhe Komuna e Ulqinit është panairi i dytë më i rëndësishëm në Europë dhe si i tillë paraqet mundësinë për prezantimin e projekteve të ndryshme të cilët do të mund të tërhiqnin investitorë të ndryshëm.

Kryetari Cungu i ka ftuar të pranishmit që të dorëzojnë kërkesat e tyre dhe projektet të cilët do t’u prezantohen investitorëve jo vetëm në Mynih, por edhe investitorëve në Arabinë Saudite me rastin e vizitës së planifikuar në atë vend që do të vijoj së shpejti.

Pjesëmarrësit e kanë përshëndetur këtë iniciativë dhe kanë treguar interesim që të prezantojnë projektet e veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.