Komuna e Ulqinit: TAKIM ME PRONARËT E PLAZHEVE DHE ORGANET E INSPEKCIONIT

Pas takimit të parë në të cilin pronarët e plazheve kërkuan ndihmë nga Kryetari i Komunës së Ulqinit për zgjidhjen e problemeve të tyre me organet e inspekcionit, sot në kabinetin e kryetarit Cungu u mbajt një takim me përfaqësuesit e këtyre organe. Krahas përfaqësuesit të Drejtorisë për punë të inspekcionit dhe Drejtorisë së tatimeve në takim mori pjesë edhe z. Prelë Shkrela si përfaqësuese i OJQ “Shfrytëzuesit e plazheve të Plazhit të madh në Ulqin”.

Shkrela në emër të të gjithë anëtarëve të shoqatës së përmendur i ka kumtuar të gjitha problemet me të cilat pronarët e plazheve ballafaqohen dhe për shkak të të cilëve nuk kanë mundësi të kryejnë të gjitha obligimet e duhura për t’u pajisur me lejen e punës. Ai theksoi që të gjithë anëtarët e shoqatës janë të gatshëm të respektojnë të gjitha obligimet ligjore, por për shkak t kushteve financiare që i dikton nënshkrimi i kontratës me NP për të mirat detare që është kusht për marrjen e lejes, nuk kanë mundësi që të kryejnë këto obligime. Ai po ashtu tha që sot do të mbajë një takim me të gjithë anëtarët e shoqatës dhe kërkoj nga organet e inspekcionit që qiramarrësve të plazheve t’u mundësohet një afat i ri kohor për marrjen e lejes së punës deri, më 25 korrik. Kryetari Cungu pas marrjes së raportit nga takimi i sotëm të cilin z. Shkrela do të mbajë me qiramarrësit e plazheve do të dërgojë një kërkesë në adresë të NP Për të mirat detare me qëllim të daljes në ndihmë qiramarrësve të plazheve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.