Komuna e Ulqinit: TAKIM PËR PROJEKTE NË VITIN 2014

Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu dhe bashkëpunetorët e tij patën të hënën një takim pune me znj. Natalija Jovoviq projektuese nga SH.P.K për komunikacion dhe inzhenjering lidhur me projektet infastrukturore që duhet të pergatiten për realizim në vitin e ardhëshëm. Takimi u fokusua në projektet nga lemi i komunikacionit dhe vendparkimeve. Krahas tjerash në takim është rënë dakord për aktivitetet dhe obligimet që duhet të përfundojnë me qëllim të përshpejtimit të procesit të hartimit të projekteve nga të cilët do të veçonim vazhdimin e punimeve në Bulevardin pas urës në Port Milenë, rregullimin e infrastrukturës rrugore në PDU Fusha e Ulqinit me theks të vecantë në rrugën servisore pranë bulevardit.

Poashtu është analizuar edhe mund[sia e hartimit te projektit gjeneral për magjistralen nepërmes Mavrianit, Limanit dhe Pinjesh Pylli i Pishave. Pas takimit te pranishmit vizituan lokacionet me qëllim të analizës së situatës në teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë