Komuna e Ulqinit: ZGJEDHJET E ARDHSHME TË PARREGULLTA!?

Opstina-UlcinjTë martën tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa urgjentisht është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit.

Siç mëson Portali UL-info, arsyeja ishte shkresa e Inspekcionit administrativ e dërguar udhëheqësve të pushtetit komunal më 2 dhjetor në të cilën ceket që për rregullsinë e zgjedhjeve të ardhshme duhej që tani të caktohen numri i këshilltarëve në përbërjen e ardhshme të Kuvendit lokal, si dhe vendimi nga cilat mjete do të mbulohen shpenzimet për organizimin e zgjedhjeve.

Në lidhje me këtë, Mustafa nesër do të caktoj konferencën e jashtëzakonshme për shtyp.

Në mbledhjen e sotme të Kolegjiumit, siç mësojmë, nuk ishte i pranishëm asnjë përfaqësues i ekzekutivit dhe as shefi i Klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi,

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë