Komuna e Uqinit: KRYETARI BAJRAKTARI URON PASHKËT

Në këtë ditë të veçantë të festës së Pashkëve, në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim dëshiroj ngrohtësisht t’i uroj të gjithë besimtarët katolik të komunës sonë.

Festa e Pashkëve është një kohë e shenjtë dhe e veçantë për besimtarët katolikë, është kohë për t’u bashkuar me familjen dhe miqtë, për të kujtuar dhe për të festuar së bashku.

Në këtë ditë të shenjtë, ju dëshiroj të gjithëve shëndet, lumturi dhe suksese në jetën tuaj të përditshme. Le të jemi të ndjeshëm dhe të kujdesemi për njëri-tjetrin në këtë kohë të jashtëzakonshme dhe le të shfrytëzojmë këtë kohë për të reflektuar mbi jetën dhe për të ndarë momente të veçanta me të afërmit tanë.

Për të gjithë besimtarët katolikë, uroj një Pashkë të lumtur dhe të qetë dhe le të shpresojmë se, bashkërisht, do të vijojmë të punojmë në drejtim të një të ardhme më të mirë dhe më të ndriçuar për të gjithë banorët e komunës sonë.

Gëzuar Pashkët!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…