Komuna: INTERESIM PËR NDËRTIM LUKSOZ NË KRRUÇ

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKryetari i Komunës se Ulqinit Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtoret e tij priten sot në një takim pune përfaqësuesit e ,,Stroj servis gradnja”, te kryesuar nga Z.Rajko Pezhurica te cilet jane te  interesuar qe te investojnë ne fushën e turizmit.

Ata bene prezantimin e projektit i cili parasheh ndërtimin e tete   vilave luksoze me pese yje dhe ndërtimin e një hoteli me objekte përcjellëse me katër yje, ne një sipërfaqe prej tetëmbëdhjete mije metra katrore ne lokalitetin e Krruçit.

Theksojmë qe ky projekt është i përfshire ne draftin e planit urbanistik hapësinor .

Kryetari Gjeka, duke përshëndetur nismën ne fjale shprehu  gatishmëri për miratimin e planit urbanistik hapësinor deri ne muajin shtator dhe fillimin e jetësimit  te këtij projekti me interes te dyanshëm.

Te theksojmë se miratimi i planit ne fjale me siguri qe do te përshpejtojë thithjen e investimeve vendas dhe te huaja, kur dihet qe interesimi për te investuare ne bregdetin tone është  gjithnjë e me i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…