Komuna: KOMPENSIM PËR TË INTERSUARIT

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaNga komuna e Ulqinit kanë ftuar punëtorët të cilët janë të interesuar për ndërprerje me marrëveshje të marrëdhënies së punës ti dorëzojnë kërkesat tek drejtuesit e organeve.

Siç thuhet në ftesën publike të cilën e nënshkroi kryetari i komunës Fatmir Gjeka, lartësia e kompensimit do të caktohet në bazë të Vendimit për lartësinë e kompensimit të zyrtarëve dhe punëtorëve shtetëror.

Në fund të vitit 2013 në organet e administratës lokale ishin të punësuar 190 punëtorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…