Komuna: KOMPLEKSI AFARIST NË ANË TË MALIT

Të premten është nënshkruar vendimi për ndërtimin e Fabrikës për përpunimin e vajit të Ullirit!
Familja Hajdari e cila ka në pronësi të vet mbi 3,000 (3 mijë) rrënjë ulliri në Anë të Malit së shpejti do të fillojë ndërtimin e kompleksit afarist me ndërtimin e fabrikës për përpunimin dhe paketimin e vojit të ullirit si dhe objektet përcjellëse për turizëm rural ne Anë të Malit!
Ky investim i familjes Hajdari me vlerë prej afërsisht 2,000,000.00 $ (2 milion $) do të jetë një ndër investimet më të mëdha dhe më moderne për Komunën e Ulqinit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë