Komuna: KONCERTI I SHUMËPRITUR “RAMË LAHAJ NË ULQININ TONË TË BUKUR” NË FUND TË QERSHORIT

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të shijoni një program të pasur dhe repertoar të larmishëm që ofrohet në këtë koncert me të ftuarin special, tenorin me famë botërore Ramë Lahaj të shoqëruar nga; Olivera Tičević, Egzona Salaj dhe Adhurim Grezda.
Koncerti do të mbahet më 30 qershor tek Molja e Madhe, nën Kala, prej orës 20:00.
Mirësevini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…