Komuna: Kryetari Nrekiq ka vizituar karatinën në objektin e hotelit të kompanisë Karisma 

Karantin Karisma (1)Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, me kryetarin e Kuvendit Komunal Dr. Ilir Çapunin dhe nënkryetarin e Komunës Astrit Hoxhën, ka vizituar objektin e hotelit të kompanisë Karisma në Plazhin e Madh, i cili përdoret për vendosjen e shtetasëve tanë që vijnë nga jashtë, për qëndrim gjatë periudhës të karantinimit.
Kryetari Nrekiq gjatë vizitës theksoi se Trupi Koordinues Shtetëror i Malit të Zi, në bashkëpunim me Ushtrinë e Mali të Zi dhe pronarët e hotelit Karisma, janë angazhuar tej mase që pushimoret e përmendura në nje afat të shkurtë kohor të përshtaten për nevojat e tejkalimit të krizës dhe luftës kundër korana virusit. “Momentalish në karantinë janë vendosur 111 qytetarë, të cilët në Mal të Zi kanë ardhur nga shtete të ndryshme. Ato aty do të qëndrojnë gjatë periudhës të karantinimit, ku do të përcjellet gjendja e tyre dhe ku do t’i ofrohet përkujdesja e nevojshme shëndetësore, për të eleminuar mundësinë e infektimit me virus”, shtoi kryetari Nrekiq.

Udhëheqësi i karantinës Miroslav Jokiq, njoftoi kryetarin Nrekiq për numrin e personave në karantinë, kushtet e mira që posedojnë hotelet e kompanisë Karisma të cilët i plotësojnë të gjitha kushtet e parapara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe rregulloret e tjera për objektet karantinuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit