Komuna: KRYETARI NREKIQ UROI BAJRAMIN

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, i uroi të gjithë besimtarëve të fesë islame festën e Kurban Bajramit.

Në urimin e tij, në mes tjerash, thuhet:

“Dëshuroi që përzemërsisht të ju urojë këtë ditë të pekuar sipas kalendarit islam dhe të ju dëshirojë shumë gëzim, lumturi, sukses dhe dashuri në familjet tuaja”.

Nga Bashkësia Islame u njoftua se namazi i Bajramit në xhamitë në territorin e komunës së Ulqinit do të falet në ora 6.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…