Komuna: MARRËVESHJA PËR USHTRIMIN E PUSHTETIT NË ULQIN (dokumenti)

Liderët e katër partive të cilët përbëjnë pushtetin e ri në Ulqin kanë nënshkruar dje marrëveshjen, të cilën e publikoi Portali Analitika.

Thuhet se të gjithë vendimet e rëndësishme do të sillen me konsenzus duke respektuar autonominë e subjekteve politike.

Shtohet që me Aneks të këtij dokumenti do të përcaktohet më hollësisht ndarja e funksioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…