Komuna: MINISTRI I KOSOVËS NË VIZITË ULQINIT

Ministri kosovarMinistri i zhvillimit ekonomik në qeverinë e Republikës së Kosovës Fadil Ismajli me bashkëpunëtorë ka qëndruar të enjten në vizitë zyrtare në komunë të Ulqinit.

Me delegacionin e lartë nga Prishtina kanë biseduar drejtuesit e komunës së Ulqinit në krye me kryetarin Fatmir Gjeka.

Është theksuar që ekziston gatishmëria për përmirësimin e bashkëpunimit ekonomik, si dhe që veçanërisht është theksuar interesimi i sipërmarrësve të Kosovës që të investojnë në territorin e komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…