Komuna: NDALOHET NDËRTIMI NË TËRË TERRITORIN E ULQINIT

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomuna e Ulqinit njofton qytetarët se filloi të vlejë “Rregullorja për ndalimin e ndërtimit të objekteve gjatë sezonit turistik” e cila parasheh ndalimin e kryerjes së punëve ndërtimore në objektet në tërë territorin e Komunës së Ulqinit gjatë sezonit turistik.

Ndalimi i ndërtimit në zonën e parë (qendra e qytetit) vlen për periudhën prej me 01.06. deri në 20.09. të vitit vijues.

Policia komunale do të bëjë kontrollin në zbatimin e këtij vendim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…