Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA NJËVJEÇARE ME UJËSJELLËSIN RAJONAL

Regionalni VodovodSot në kabinetin e Kryetarit të komunës u nënshrua marëveshtja një vjecare ndërmjet NP,,Ujësjellësit Regjional nga njëra anë dhe Komunës së Ulqinit dhe NP,,Ujësjellësi dhe kanalizim,,nga ana tjetër.

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi tha se nënshkrimi i  marëveshtjes do të përmirësojë furnizimin me uj gjatë tërë vitit, vecmas gjatë sezonit turistik  dhe se cmimi për një vit është më i  arësyeshëm sesa  furnizimi vetëm gjatë muajve të verës.

Pro nënshkrimit të marëveshtjes ishte dhe Drejtori i NP,,Ujësjellësi dhe kanalizimi,,Fuad Haxhibeti i cili  tha se tani komuna  do të marë nga Ujësjellësi regjional  25 litër ujë në sekond  ndërsa gjatë muajve të verës sasia do të shkojë në 40 litër.

Fjalë falenderimi për nënshkrimin e marëveshtjes pati dhe Drejtori i Ujësjellësit Regjional Goran Jevriq i cili u shpreh i gatshëm për bashkëpunim me komunën e Ulqinit dhe në projektet e metutjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…