Komuna: Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e Aqua-parkut

 

Akva Park 1Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe Drejtori i kompanis turke Polin Edin Pepiq solemnisht nënshkruan kontratën për realizimin e investimit të Aqua-Parkut në Shtojin e Epërm nga kompania turke “Polin” një investim mbi shtatë milion euro. Aqua-Parku do të shtrihet  në një sipërfaqe 26,658 metra 2, pronë e Komunës së Ulqinit dhe është marë me konsesion për 30 vjet.

Ky investim tha Kryetari Nrekiq  i cili pritet të jetë i gatshëm në fillim të sezonit turistik do të  begatojë edhe më shumë ofertën turistike. Sipas tij përparësi në punësim në aqua –park do të kenë të rinjtë e qytetit tone, por dhe kompanitë vendase qe do te angazhohen gjatë realizimit të projektit. Kompania “Polin” është e njohur në mbarë rajonin për ndërtimin e Aqua Parkut.

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq theksoi se interesimi i investitorëve të huaj është i madh edhe për projekte të tjera në turizëm. Akva Park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…