Komuna: NËNSHKRUHET PROTOKOLLI PËR NDËRTIMIN E BANESAVE TË SOLIDARITETIT

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka nënshkruar sot protokollin për bashkëpunim në projektin e ndërtimit të banesave të solidaritetit.

Siç thuhet në këtë dokument, Komuna do të caktojë lokalitetit, derisa banesat për të punësuarit nga territori i kësaj komunë me kushte të volitshme do t’i ndërtojë Fondi malazez për ndërtimin solidar banesor.

Kryetari i Sindikatës së Ulqinit Shefki-Keko Lamoviq falënderoi Gjekën që, pas 11 viteve të plota, pranoi kërkesën e këtij asociacioni të punëtorëve.

Sipas fjalëve të tija, në këtë Sindikatë deri tani mbërritën mbi 470 kërkesa të punëtorëve për ndarje të banesave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…