Komuna: NREKIQ UROI FILLIMIN E SUKSESSHËM TË VITIT SHKOLLOR

 

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicKryetari Loro Nrekiq në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin e tij personal uroi të gjithë nxënësit, prindërit dhe arsimtarët në territorin e qytetit të Ulqinit fillim të mbarë të vitit të ri shkollor.

Ai dërgoi urimet më të përzemërta të gjithë nxënësve të klasës së parë, për të cilët ky është fillimi i një periudhe të re jetësore, asaj më të bukur – moshës shkollore.

Për to administrata lokale ka siguruar edhe libra falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…