Komuna: NREKIQ URON GRATË DHE VAJZAT PËR 8 MARS

Loro NrekiqKryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ka uruar të gjitha gratë dhe vajzat me rastin e 8 marsit.

“Në ditën e nderimit dhe mirënjohjes uroj përzëmërsisht  nënat , gratë , vajzat dhe motrave tona që janë themel i individit, familjes dhe shoqerisë.

Duke i uruar Ditën e festës  le të vazhdojmë përpjekjet tona për barazi për emancipimin  e familjes dhe shoqërisë”, theksoi Nrekiq.

Gëzuar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…