Komuna: NUK KA PENGESA PËR KREDI

EuroDrejtuesit e komunës së Ulqinit kanë mbajtur sot bisedimet me zyrtarët e Atlas bankës rreth realizimit të kredisë prej 1,2 milion euro i cili duhet të përdoret për shlyerjen e pagave të prapambetura në administratën lokale dhe ndërmarrjet publike, meson Portali Ul-info.

Nga Atlas banka është thënë që nuk ka asnjëfarë pengesash që kjo kredi të jetë operative për tre javë. Po ashtu është arrit marrëveshja që këto mjete ti paguhen komunës së Ulqinit në tre këste.

Në ndërkohë, Parlamenti lokal duhet të jap pëlqimin në hipotekën për këtë kredi.

Pëlqimin për këtë kredi në fund të korrikut e dha Qeveria malazeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…