Komuna: OPOZITA PA VENDE NË KËSHILLA DREJTUES

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNë seancën e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit, e cila u përcaktua për të mërkurën, do të shkarkohen anëtarët e deritashëm të ndërmarrjeve publike ku themelues është Kuvendi komunal dhe do të emërohen të rinjtë.

Siç mëson Portali Ul-info, nuk është paraparë që në këto trupa të gjenden edhe përfaqësuesit e partive opozitare në Parlamentin komunal.

Më herët përfaqësuesit e opozitës ishin në trupat drejtues të ndërmarrjeve më të mëdha ku themelues është Kuvendi komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…