Komuna: PAMJE E RE E ÇARSHISË SË ULQINIT

Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari deklaroj qe rijetësimi i Pazarit (Çarshisë) të qytetit është një projekt që do ta ndërroj rrënjësisht qendrën apo pjesën prej Sheshit të Ullirit e deri tek Xhamia Namazgjah.

“Pjesa kryesore e ketij projekti përbëhet nga ndërrimi dhe unifikimi i fasadave të kësaj zone duke e shndërruar atë në një ndër zonat më atraktive të qytetit.

Ky projekt do të prezantohet në kuadër të festimeve për ditën e Ulqinit ku edhe do të bëhët elaborimi i të gjitha detajeve të projektit.

Falenderojmë pa masë Fakultetin e arkitekturës dhe urbanizmit në Tiranë që na dhuruan këtë projekt, si donacion i tyre për ditën e Ulqinit”, shtoi Bajraktari.

3 Responses

  1. Shum bukur duket projekti, kishte qen fantazi me mujtme u ba kja gja kshtu. Ska me qen let me u zbatu par si da si me qen, shum bukur

  2. Sjan investime t vogla, ka mi kushtu ball mu ba vec mvaret se kush e pagen tan at pun. Nen 3 mi ska me kushtu asnjina se jam vet ty e ba fasaden e shpis edhe e dinse sa jam ty pagu. Par, ishalla bahet se ka me qen bukur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…