Komuna: PËR STUDENTËT MË TË MIRË BURSA 120 EURO NË MUAJ

Këtê vit për herë të parë studentët e dalluar me mesatare më të lartë se 9.0 do të marrin bursë e cila ka vlerën 120 euro në muaj duke e marrë parasysh që vitin e kaluar ajo ishte 67 euro.

Studentat e dalluar të cilët do të marrin bursën janë:

RAJMOND GJONAJ, MARIJA MARĐONOVIĆ, SAMIRA PEREZIĆ, ALEKSANDRA LEKOVIĆ, ĐOVANA MAKOVIĆ, SADEDIN NIKA, JEHONA KOLENOVIĆ, VEDIHA GJONOVIQ, JETON OSMANI, MEVLIDA SLOVIĆ, ARBESA MOLLABEQIROVIQ, ARLINDA OSMANOVIQ, KATARINA PEJOVIĆ, GAVRILO JOVANOVIĆ, DANIJEL KARAĐINOVIĆ, LIAMRA KATANA, SELMA MUJIĆ, DŽENANA NIMANBEGOVIĆ, NITA BAJRAKTARI, BLERONA PERAZIĆ, ILIRE DODA, ARIJON OSMANOVIĆ, EMA MILLA, AJDINA METANOVIĆ, QAZIM MARSHIQ, EDONA LIKA, LEDJANA LUKOVIQ, SARANDA PELINGU, AZEMINA HASANAGIĆ, FLUTRA MURATOVIĆ, MILICA BOGIĆEVIĆ, GENTI LULA, IGOR POPOVIĆ, FLAKA AVDIU, EDONA ČAPRIĆ, VALBONA CANOVIĆ, ELSAIDA IBRAHIMI, ARDITA REXHA, DAFINA CEKA, MARISA IBRAHIMI, ANASTASIJA NIKOLIĆ, VEDAT ZENELI, ARBANA HOLLI.

“Rritja e shumës së bursave pa dyshim që është rezultat i një buxheti të planifikuar mirë si dhe realizimi i tyre në kohë është motivim për studentet tanë që të arrisin rezultate sa më të larta dhe tregon që një ndër prioritetet kryesore të pushtetit lokal janë studentët tanë gjegjësisht e ardhmja e jonë”, shtuan nga Komuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data