Komuna: PËRFAQËSUESIT E BANKËS EVROPIANE PËR INVESTIME TAKOHEN ME KRYETARIN

Komuna e Ulqinit, EIBPërfaqësuesit e Bankës Evropiane për Investime qëndruan në Ulqin kryesuar nga Drejtoresha Sanja Mugosha  u takuan me Kryetarin e Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtorët e tij.

Ata u fokusuan tek  njoftimi I publikuar para disa ditësh lidhur me  punimet që duhet të fillojnë në sistemin e kanalizimit për katër lagje të qytetit, konkretisht në lagjen  Braticë,Mali I Bardhë ,Totosh dhe Kodra.

Përfaqësuesit e Bankës  shprehën kënaqësi  për efikasitetin e  administrates lokale  të cilët në bashkëpunim me  shtëpinë konsultuese,, Prokon,,I kanë kryer obligimet e mara e kjo jep shpresë se cdo gjë do të përfundojë me sukses deri  në publikimin e tenderit.

Në takim u be fjalë edhe per projektet e tjerë të mundshëm qe do të përkraheshin nga Banka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…