Komuna: PËRFUNDIMET E KK PËR PHU-në I DËRGOHEN QEVERISË

Fuad HaxhibetiDrejtuesit e komunës së Ulqinit i dërguan dje Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit dhe përpunuesve përfundimet e mbledhjes së jashtëzakonshme të Parlamentit lokal për Draftin e Planit hapësinor urbanistik, mëson Portali Ul-info.

Ato shprehën kënaqësinë që me këtë rast është arritur konsensusi më i gjerë të të gjithë subjekteve politike dhe të opinionit ulqinak në përgjithësi.

“Mendoj që këto qëndrimet tona, sidomos kur bëhet fjalë për Valdanos, Kripore, rrugën e shpejtë drejt Shqipërisë, ndërtimin nga Albatrosi deri në kepin e Gjeranave si dhe realizimin e Master planit për Plazhin e madh, përpunuesi shumë vështirë mund mos ti marr në konsiderim”, tha kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…