Komuna: PREZANTOHET ZGJIDHJA PLANIFIKUESE PËR MARINËN DHE TUNELIN POSHTË KALASË

Tuneli, Kala, Tunel, Stari GradIde e vjetër dhe nevojë e qytetit dhe qytetarëve të tij është që të kenë marinë. Një e tillë me 10 lidhje duhet të ndërtohet poshtë Kalasë, në Lima, u tha të hënën në Sallën e Madhe të Komunës së Ulqinit në prezantimin e zgjidhjes planifikuese.

Siç tha autori i projektit Mlladen Kekiq, marina me Ranë do të ishte e lidhur me tunel poshtë Kalasë, i cili do të ishte i gjerë katër metër dhe po aqë i lartë. Nga tuneli ashensori do të çonte drejt Kalasë.

Krekiq, i cili hartoi edhe projektin e Porto Montenegros, tha se marina në Lima është projekt real dhe i realizueshëm dhe se patjetër do të ketë interesimin e investitorëve.

Të gjithë pjesëmarrësit në këtë tubim, të cilin e organizoi Sekretariati për Planifikim Hapësinor dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, përshëndetën këtë projekt ideor dhe theksuan se do të rrisë ofertën turistike të qytetit duke shprehur pritshmërinë që të realizohet sa më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet