Komuna: Programe moderne për punë efikase

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjPunëtorët e administratës lokale – të punësuar në sekretariate dhe shërbime sot  patën rast të ndjekin prezantimin në temën ‘’Zgjidhjet e softverit për avancimin e  punës efikase në administratën lokale’’. Fjala është për programe bashkëkohore që  do të mundësojë transparencë dhe punë më efikase në të gjitha organet e  Komunës së Ulqinit.

Komuna, tha kryetari Cungu do të vazhdojë me modernizimin e Qendrës së   informacionit por dhe me aftësimin e kuadrit nëpërmes trajnimeve, seminareve dhe specializimeve.

Të gjitha këto aktivitete do të mundësojnë që dhe qytetarët të kenë qasje më të shpejtë në punën e organeve lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…