Komuna: PROTOKOL ME OJQ DHE QENDRËN PËR PUNË SOCIALE

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKryetari i Komunes se Ulqinit Fatmir Gjeka nenshkroi Memorandumin  e bashkepunimit me Qendren per pune sociale dhe sektorin civil per realizimin e Projektit-Krijimi i partneritetit per perkrhaje, servisit te ri social ne Ulqin.

Ky Memorandum piksepari ka per qellim permiresimin e pozites se grave, nenave  kryefamiljare, andaj ne nje te ardhme te shpejte mund  te presim aktivitete te perbashketa, ne hartimin e te dhenave te plota per numrin  e kesaj kategorie,  dhe mundeste e ofrimit te ndihmave , permes organizimit te punetorive, trajnimeve dhe  punesimit te tyre.

Kryetari Gjeka duke vecuar  bashkepunimin me Qendren dhe sektorin civil , theksoi se qeverisja e mire varet ne mase te madhe nga  maredhenija qe   ka  ekzekutivi me shoqerine civile. Ai e cilesoi shume te rendesishem  rolin e shoqerise civile ne inicimin, organizimin dhe udheheqjen e debateve  gjitheperfshires per sic u shpreh adresimin e prioriteteve te qytetareve, apo per ti ofruar banoreve ndihme ne plotesimin e sherbimeve te tyre sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…