Komuna: SË SHPEJTI FILLON NDËRTIMI I RRJETIT TË KANALIZIMIT PËR KATËR VENDBANIME

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomuna e Ulqinit, si investitor, shpalli tenderin për mbikëqyrjen e punimeve për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit për vendbanimet Kodra, Mal i Bardh, Totosh dhe Braticë Poshtë.

Krediti për këtë investim u fitua nga Banka Evropiane Investuese me vlerë prej rreth pesë milion euro.

Sistemi sanitar i kanalizimit në këto vendbanime do të ketë gjatësi prej 11,9 kilometrash.

Periudha e pritur e implementimit të kontratës për kryerjen e punimeve është 365 ditë, plus 365 ditë për heqjen e mangësive eventuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…