Komuna: SHPALLET TENDERI PËR SHITJEN E TOKËS NË RANË

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomisioni i Komunës së Ulqinit shpalli Thirrjen Publike për pjesëmarrjen në ankand për shitjen e 448 metër katror në Ranë.

Siç theksohet, kjo tokë është në pronësi të Qeverisë së Malit të Zi, ndërsa në shfrytëzim të Komunës së Ulqinit, gjersa çmimi fillestar i shitjes është 900.000 euro.

Ankandi do të mbahet me 5 shkurt në hapësirat e Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…