Komuna: SHTYHET SHQYRTIMI PUBLIK PËR KRIPOREN

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjPër shkak të përkeqësimit të gjendjes shëndetësore të shkaktuar nga virusi Kovid 19, shtyhet data e mbajtjes të debatit publik për Planin e Menaxhimit të Parkut të Natyrës “Kriporja e Ulqinit “.

Data e re do të përcaktohet posa të krijohen kushtet e nevojshme e sigurisë shëndetësore, për ç’gjë do të njoftoheni me kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…