Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

 

Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë.

Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë, gjëgjësisht se akcioni do të duhet të kryhet në fillim të sezonit turistik.

Rrugët u gërmuan për shkak të vendosjes së rrjetit të kanalizimit në katër lagjet periferike të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…