Komuna: SPËRKATJA E MUSHKONJAVE FILLON MË 1 MARS

Mushkonja, KomarciSpërkatja e larvave të mushkonjave në Ulqin do të fillojë më 1 mars dhe do të zgjas deri në shtator, thanë për “Vijesti” në administratën lokale.

Aksioni do të kalojë kontroll të rreptë inspektues, ndërsa mbas secilit nga rreth tetë spërkatje, inspeksionit sanitar do ti dorëzohet raporti i hollësishëm.

Në fokus do të jenë Port Milena, zonat kënetore në pjesë e pasme të Plazhit të madh, Shtojit dhe Adës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…