Komuna: Të enjten takimi i fundvitit me prodhuesit bujqësorë të Ulqinit

Të enjten, më 21 dhjetor 2023 në ora 11:00 në ambientet e restaurantit “Lamiga”, do të mbahet takimi i fundvitit me prodhuesit bujqësorë në Komunën e Ulqinit, ku do të bëhet ndarja e vendimeve në kuadër të thirrjes publike për mbështetjen e aktiviteteve të prodhimit bimor.

Të ftuar të marrin pjesë janë të gjithë prodhuesit bujqësorë/amvisnit bujqësore në Komunën e Ulqinit.

Me këtë rast do të shënohet edhe realizimi i suksesshëm i Agrobuxhetit, i cili tashmë do të rritet çdo vit e më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…