Komuna: TË HËNËN VAZHDIMI I MBLEDHJES SË KUVENDIT DHE KOKTEJI I FUNDVITIT

Kuvendi Komunal i UlqinitMbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit e cila filloi të hënën e kaluar dhe u ndërpre, do të vazhdojë të hënën, me 30 dhjetor.

Në rend të ditës të kësaj seance do të jenë disa pika të rëndësishme, ndër të cilat edhe Propozimi i Buxhetit për vitin 2020.

Përndryshe, administrata lokale paralajmëroi se të hënën, në Galerinë e Qendrës për Kulturë do të organizohet kokteji tradicional i fundvitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…