Komuna: TË PREMTEN SEANCA E KUVENDIT KOMUNAL

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, Ardijan Mavriq, ka caktuar seancën e Kuvendit për të premten, më 17 qershor.

Ai propozoi këtë rend të ditës për seancë:

– Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e parë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mbajtur më 03.06.2022 dhe vazhdimi i mbledhjes më 03.06.2022.

 

 1. Pyetje dhe përgjigje të këshilltarëve
 2. Propozim Vendimi për emërimin e këshillit për zgjedhje dhe emërime
 3. Propozim Vendimi për emërimin e këshillit për Statut dhe dispozita
 4. Propozim Vendimi për emërimin e këshillin për Financa, Ekonomi dhe Zhvillim.
 5. Propozim Vendimi për emërimin e këshillit për Planifikim Hapësinor, Mbrojtjen e Mjedisit dhe Veprimtari komunale-banesore.
 6. Propozim Vendimi për emërimin e këshillit për Veprimtari shoqërore
 7. Propozim Vendimi për emërimin e këshillit për Bashkëpunim Ndërkomunal dhe Ndërkombëtar.
 8. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për dhënien e propozimeve të emërtimit të lagjeve, rrugëve, shesheve dhe institucioneve.
 9. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për Mbrojtjen e Mjedisit
 10. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për Artin Bashkëkohor, Trashëgimi Kulturore Materiale dhe jomateriale
 11. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për Bashkëpunim ndërmjet Vetëqeverisjes Lokale dhe OJQ-ve.
 12. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për Bashkëpunim me Diasporën.
 13. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për mirënjohjet Publike të Komunës së Ulqinit.
 14. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për ankesa dhe parashtresa e qytetarëve
 15. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara.
 16. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për Barazi Gjinore dhe të Drejtat e Pakicave.
 17. Propozim Vendimi për emërimin e forumit për komunikacion lokal
 18. Propozim Vendimi për emërimin e këshilltarëve të pranishëm në martesë
 19. Propozim Vendimi për emërimin e Komisionit Komunal Zgjedhorë
 20. Propozim Vendimi për miratimin e vendimit për pushimin e funksionit të Nënkryetarit të Komunës së Ulqinit për shkak të skadimit të mandatit.
 21. Propozim Vendimi për miratimin e emërimit të Nënkryetarit të Komunës së Ulqinit.
 22. Propozim Vendimi për miratimin e emërimit të Nënkryetarit të Komunës së Ulqinit.

– Zgjedhje dhe emërime.

 

Seanca do të mbahet më 17 qershor 2022 (e premte) në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me fillim nga ora 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij