Komuna: TË PREMTEN SHËNIMI I JUBILEUT TË PAVARSISË SË MALIT TË ZI

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNë organizim të Komunës së Ulqinit do të shënohet dhjetë vjetori i Pavarësisë  së Malit të Zi.

Programi solemn  i shënimit të  jubileut do të mbahet ditën e premte  më 20 maj  në orën 20 në Qendrën për kulturë.

Ftoheni që me prezencën Tuaj të shtoni solemnitetin e kësaj feste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…