Komuna: U mblodh Këshilli koordinues për përgatitjen e sezonit turistik

Trupi Koordinues, Koordinaciono tijeloNën udhëheqjen e kryetarit të Ulqinit Loro Nrekiq  u mbajt  takimi i parë punues i Trupit koordinues për rrjedhën dhe përcjelljen e sezonit turistik.

Udhëheqës të ndërmarrjeve  publike, institucioneve,sekretariateve pronarë të plazheve, shërbimeve, përfaqësues  të Ministrisë së Punëve të Brendëshme , Drejtorisë  për çështje të inspeksionit etj u tubuan  me qëllim  të përgatitjes sa më cilësore të sezonit turistik 2019.

Edhe pse ky ishte takimi i parë, u analizua gjëndja aktuale në qytet, problemet, si dhe masat e  menjëhershme që duhen  ndërmarrë në  tejkalimin e situatës.

Diskutuesit prekën çështje të shumta si atë të pastërtisë,furnizimit me uj komunikacionit, deponitë e ndryshme,ndërtimet që janë duke u bërë dhe çështje të tjera  që duhet  të përfundojnë deri në fillim të sezonit turistik.Të gjithë theksuan nevojën e bashkëpunimit që duhet të ekzistojë me qëllim  të ndërhyrjeve të shpejta  dhe kryerjes së punëve. Secili subjekt mori detyra përkatëse dhe në takimin e rradhës do të raportojnë për punët e bëra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer